...........................................................................Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη.................

ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ

ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ
.......................με καθημερινή ειδησεογραφία....................καλή και παραγωγική χρονιά το 2016...............................

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Το 4ο Ανταλλακτικό Παζάρι της Κοινότητας Μπρεξίζας



Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 10:00 με 18:00 θα γίνει το 4ο ανταλλακτικό παζάρι της κοινότητάς μας. Θα γίνει στο κατάστημα που βρίσκεται στη Σαράφη 7-9 δίπλα στον Καταναλωτικό Συνεταιρισμό. 
Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι και όσες ενδιαφέρεστε να έχετε πάγκο στο παζάρι. Ακόμα κι αν δεν έχετε κάποιο προϊόν μπορείτε να φέρετε για ανταλλαγή στο παζάρι μεταχειρισμένα αντικείμενα ή χριστουγεννιάτικα στολίδια που φτιάχνετε εσείς. Θα υπάρχει κοινός πάγκος με φαγητό για όποιον ενδιαφέρεται να φέρει κάποιο φαγητό. 


Επίσης θα υπάρχουν δραστηριότητες κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών για παιδιά.Καλό είναι να φέρουμε κάποια υλικά όπως μανταλάκια, καλαμάκια, πετονιά, μαλλί, κλωστές, κορδέλες, ξυλάκια, κουκουνάρια, αλουμινόχαρτο, υφάσματα, φελλούς κλπ για να γίνουν οι κατασκευές.
Αφίσες για το παζάρι υπάρχουν στο μάρε και μπορεί όποιος θέλει να πάρει από εκεί. Επίσης αν κάποιος θέλει να μεταφέρει τον πάγκο του στο χώρο πριν τη μέρα του παζαριού μπορεί επίσης να πάρει από το μάρε τα κλειδιά του χώρου.
Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου